20

Během života dochází ke změnám. Větším nebo menším. Člověk někdy začne nějakou tu změnu potřebovat – já třeba (lehce) změnil vizáž. A poslední dobou jsem i já začal cítit potřebu udělat něco se svým webovým domovem. Proč?

Blogování (nebo prosté publikování odborně-osobních žvástů na internetu, chcete-li) je fajn věc. Bavilo mě to a baví mě to i nadále, ale jednou schází čas, jindy nejsou nápady… Blog poslední dobou zanedbávám, s dlouho plánovanými odbornými články mě vždycky někdo předběhne a osobní tam moc míchat nechci. Z toho vyplývá rozhodnutí posunout blog do pozadí. Jeho náhradou na doméně 2. řádu by měly být osobní stránky, vypovídající o tom, co umím, a co můžu nabídnout.

Pryč je doba hnaní se za vysokou návštěvností, denního sledování statistik (beztak jsou po čachrech se servery tak nějak děravé)… Budu si teď psaní užívat zcela sobecky a nevylučuju, že přijde doba, kdy bude Finweblog jen deníkem z cest, kam budu zapisovat svoje zážitky a uveřejňovat fotky z našich i cizích zemí a pro „odborné“ články tam nebude místo.

Mám teď o prázdninách nabito (ať už budu v Rumunsku s Kletrem, nebo na Ratabu s Ratabem, nebo budu hledat, kudy se ubírat dál v životě). Chcete-li čekat na vzhled a obecně zprovoznění osobních stránek, dřív, než v říjnu to nebude, počítám.

Zatím se, čtenáři, mějte, já si budu, v dobrém i zlém, užívat svých čerstvých dvacet.

Výkřik do tmy

Vložit komentář

K tomuto příspěvku není povoleno přidávat komentáře.