Chile - ESI 2005

Jak napovídá titulek prvního postu na deníku „Esi 2005 – Chile“, Za pět dní se vydáváme do Jižní Ameriky. Vy z vás, kdo nebudete v prvních 12 dnech prázdnin odříznuti od internetu tam budete moci nalézt informace a fotografie z našeho pobytu na místě.

Jak se asi ještě objeví i na http://chile.finwe.info, jedeme, stejně jako před dvěma lety do Moskvy, Vystavovat porojekty na výstavu mládežnických projektů na mezinárodní výstavu ESI – Expo scientfique international.

Sobě pro radost

Komentáře

xom

28. 6. 2005, 14.03

Hlavně foťte, ať z toho taky něco mám.. :o)

A užijte si to.. s těmi Chilankami z vedlejšího stánku z Moskvy se možná také uvidíte, tak je pozdravte.. alkoholem se neopíjejte, ať z toho máte taky něco vy.. :o)


Sůša

28. 6. 2005, 14.31

Mno tak, my co budem 21 dní odříznuti od světa a nebudem mít přístup na net, atd…ale Matěj určitě povypráví až za náma přijede. JInak si to tam užijte !!


Kačí

29. 6. 2005, 23.24

Ach jo, vy kucí ušatý, dáte o sobě vědět i do tý naší pr**** světa, abych věděla, že ste dobře doletěli a že zas v pořádku odlítáte? Já vám ty dvě zprávy klidně proplatim.. Jinak se těšim na ten chilskej pohled a přeju vám, ať si to tam pořádně užijete a pěkně všecko zaznamenávejte, ať se mam po návratu z Lobendavy na co dívat, co číst a čemu se smát, ju?;) Když už to stojí takový peníze, tak ať z toho něco má víc lidí, žejo?;)


Sůša

29. 6. 2005, 23.42

Jasně KAčí, se přifaříme…ale to by nebyl špatnej nápad..když už se nám na ten tábor nechce?!:-(


KLK

30. 6. 2005, 18.29

Ty jo… Já taky nebudu celý prázdniny na internetu ale začátek sledovat budu… Jak dlouho ti trvalo udělat speciální stránky pro tudletu výpravu ? Nevypadaj špatně na to že jsou barevně skromný. Jinak vám přeju hodně štěstí a ten let vá taky přeju…..


Finwe

30. 6. 2005, 18.32

[5] Chvilinku, je to původní vzhled CMS Wordpress, jen jsou upravený barvy a úvodní obrazovka. Podobně vypada třeba www.bluism.com


Vložit komentář

K tomuto příspěvku není povoleno přidávat komentáře.