ČSAD na zbláznění

Jeli jsme takhle jednou na chalupu. Do Jirkova u Železného Brodu. Idos vyhodil autobus v 11.05 přímo tam, fajn, všechno jako na drátku. Ale jen do té doby, než jsem nastoupil do vozu a oznámil kam chci jet.

„Prosil bych jednou do Jirkova.“
„Tam já ale nejedu.“
„Vy nejedete do Jirkova?“
„Ne, přijede za deset minut…“
Vystoupil jsem tedy a za deset minut opravdu přijel autobus, ale nikoliv do Jirkova, ale do Jilemnice. Opět rozhovor:
„Jedete do Jirkova?“
„Ne, nejedu.“
„A aspoň do Železnýho Brodu?“
„Ne, tam jel autobus před deseti minutama…“
…no, na úřadě už jsem si na takovýhle přehazování zvyknul, ale proč by to proboha dělali řidiči ČSAD? Asi bylo minulý týden vyhlášeno na Jirkov embargo. O den později jsem se totiž navíc dozvěděl od kamarádky, že jí jiný řidič na cestě oznámil, že je v Jirkově a autobus s ní byl přitom úplně někde jinde…

Výkřik do tmy

Komentáře

Andrew

14. 9. 2004, 16.23

Víte jakej je rozdíl mezi ČSAD a opoziční smlouvou? Oposmlouva převezla víc lidí :-)

Ale lepší než ČSAD je DpmL, protože dvanáctka staví u Ponte :-) Puem na jednoho, ne?


xomax

14. 9. 2004, 16.27

Mno, dřív ta zastávka byla přímo před předzahrádkou – tak jsem nemusel těch deset metrů chodit, ale což, aspoň si vždy protáhnu tělo krátkou chůzí.. :-) Kvůli pivku by měl být člověk schopen sebeobětování :-) Mno, já dnes bohužel nemohu, musím jít kalit s Queekym a těma ostatníma..


Andrew

14. 9. 2004, 16.28

Damned! A Finwë má jódlování a pak eště chce jít za svojí kočkou :-( Asi budu muset jít s Martinem…


xomax

14. 9. 2004, 16.33

Nebo, a to tě bude nejspíš mrzet, TO (zas tu jde o to magické „TO“..) budem muset odložit na pak.. To s námi třeba půjde i Humi prostřední, mno prostřední nezní tak úplně dobře, raději budu psát Finwe, a pořádně TO roztočíme.. A třeba i dostaneme ty úchylný kšiltovky.. :-)


Andrew

14. 9. 2004, 16.36

TO je pravda, Finwë vezme Humiho a navzájem se pak povlečou domů :-) Jenže než se tam všici čtyři dohrabem, tak už bude i Václav s makakem zpátky… Chce TO něco dřív. Co čtvrtek, Matěj má v pátek ráno informatiku a tu může za monitorem nepozorovaně prospat.


xomax

15. 9. 2004, 16.44

PROČ?? PROČ?? Proč ty debilní autobusy musej jezdit do Prahy až od 5:30?? A proč páni myslitelé na vysoké škole musí začínat imatrikulaci již v 8:00, to nemohou brát ohledy na studenty dojíždějící z měst mimo Prahu? Mají snad nějaké tajné smlouvy s ubytovnami?? Jsou to vydřiduši.. Dyť Liberec nejni tak daleko, ne? Chápal bych tuto situaci, kdybych jezdil od někud ze severní Moravy, ale z města vzdáleného hodinku jízdy..

Mnozí si možná myslí, že to tím busem v půl šestý stíhám, ALE on tam přijíždí něco málo před sedmou.., když se zdrží někde v zácpě, a oni furt něco kutaj – asi zlato, tak ještě dýl.. Na hlavák jedu metrem 3/4 hodiny a jen-tak-tak to stíhám.. MNO FUJ!!


Vložit komentář

K tomuto příspěvku není povoleno přidávat komentáře.