Damned!

Už několikrát za život jsem se přesvědčil, že když se sejdou problémy, stojí to opravdu za to.

K problémům s prací (z těch je mi fakt blbě) se přidaj' slečny, festival Poetika v Turnově, začátek Oktávy, spousta zájmů, zpěv, sbor, Kletr, Ratab a já bych se teď nejradši uložil někam k ledu, protože, se mi zdá, to za chvili psychicky přestanu zvládat. Už se těším na Chocholouška. Doufám že pro mě má nějakej luxusní pokoj…

Výkřik do tmy

Komentáře

Andrew

1. 9. 2004, 13.14

K problémům s prací (…) se přidaj' slečny, …

Je v tom baba, to mně včera napadlo jako první :-)

A jaká práce? Jaký blbě? Temaťáky frčej (pro ty, co o tom neví – Tematické plány – Finwëho práce, dost dobrý). Včera jsme to s Pájou probírali v autě a byl jsem tázán na můj (v-jeho-očích-zřejmě) odborný názor a shodli jsme se na tom, že jsou „fakt pěkný“.

Počkej na vysokou, půl roku děláš prd, pak přijdou zkoušky a to je pak, panečku, stres…


Finwe

1. 9. 2004, 15.05

Andrew, kdybych chtěl prozradit podrobnosti, tak je ten příspěvek tak štyrykrát delší… Ale nechci a taky neprozradim, přijde mi to nefér i vůči druhé straně (tedy stranám)…


Andrew

1. 9. 2004, 20.10

Ha, že bych psal dvojsmysly o kterejch nevim — tvůj příspěvek vypadá jako odpověď na něco ode mě. Ale nějak nemůžu najít na co. :-) Jestli myslíš moji zprávu včera večer, tak se mi ale nemůžeš divit, protože tvoje SMS působila dojmem, jako kdybys stál na mostě a chystal se skočit…

Ale abych zachoval posloupnost, něco přihodim:

  • Rozebírat svůj soukromý život na blogu mi připadá, jak píšeš hlavně vůči druhé straně (ať už jich je, kolik chce), „ne moc slušné“ (opravdu velmi eufemistický smajlík),
  • mimo to taky nečekám, že se mi budeš svěřovat (IMHO ani nejsem moc použitelná „vrba“) a rozhodně tě k tomu nebudu přesvědčovat.

Na odlehčenou 1: V mém WYSIWYG editoru (MySQL-Front) jsem zjistil, že TOHLE je komentář číslo 100!!!

Na odlehčenou 2: Pohrab se trochu v CSS, moje sémanticky vytříbené příspěvky vypadají hrozně :-)

Na odlehčenou 3: Zas tak hrozný to neni, můžu za to já, začínal jsem <ul> a ukončoval to </ol>.

Andrew


Gagí

1. 9. 2004, 20.59

Matýsku Matýsku…však Ty stejně víš, že to nakonec zvládneš a jenom se tak děláš. Mohu Tě ujistit, že není nic lepšího než jít „z akce do akce“ (jak jsi mi ostatně kdysi sám napsal:)) a o to víc si pak užít chvíle odpočinku… I když je fakt, že jsem z toho taky kdysi byla docela zoufalá (a kdyby jenom to) :)))


Andrew

1. 9. 2004, 21.16

Přesně tak, Mates je čistokrevný <acronym title=„informa­tik“>íčko</acro­nym> — nechá problémy nakupit, a pak je šmahem vyřeší :-)

A abyste si nemysleli, že jste jediný, kdo se trápí, tak já jsem už dvakrát na RCL slyšel písničku, která se mi líbí, ale bohužel nevim jak se jmenuje, tak si ji nemůžu stáhnout. Jediný, co vim, je, že to zpívá nějaká ženská a znam kousek textu: „Can't stop living on the edge.“ Zkoušel jsem Google a nic…

Damned!


xomax

2. 9. 2004, 11.29

KAŽDEJ človíček na CELÉM širém světě jednou za čas dojde k bodu, kdy mu VŠE připadá neřešitelné. Ale VŽDY za nějaký čas zjistí, že vlastně šlo o banalitu, že se tomu vlastně již může smát..

Jsem plně přesvědčen, že TY jsi ten vyvolený, který se jednou bude smát nejvíc..

PS: Já jsem též člověk často trpící depresemi, proto dělám něco jako můj osobní niterný web jako je xom`s pinion..


Andrew

2. 9. 2004, 12.17

Naprostý souhlas se Xomem, Matěji, jsi jeden z nejschopnějších lidí, které znám…

A kdyby bylo úplně nejhůř, tak máš přece tlupu od Tučňáka a ta bude vždycky stát za tebou.

Andrew


Andrew

9. 9. 2004, 21.35

A vůbec – jestli jsem dneska viděl dobře (asi jo, bo Xom viděl to samý), tak se problémy se slečnami vyřešily, a to tím nejlepším způsobem, ne?

Andrew

btw nechceš založit kategorii Andrew Power!, kde by byly příspěvky s více než dvěma mými komentáři za sebou? Jinak jsem úplně normální ;-)


Finwe

9. 9. 2004, 21.45

A to mám do Andrew Power! psát podobný kraviny jako Hulán do GirlPower?


Andrew

10. 9. 2004, 8.07

Ale houby, tak hluboko neklesej! To by se musel dělat nějak dynamicky, jako že by to bylo v normální kategorii a eště jako bonus w Andrew Power! No nic, uznávám, neni to nejlepší nápad :-)

Andrew


Andrew

17. 9. 2004, 17.02

A jenom aby řeč nestála – problémy se slečnama? Tvoje problémy bych chtěl mít :-))))


Vložit komentář

K tomuto příspěvku není povoleno přidávat komentáře.