HUDY Sport mění CI

Dnes jsem si všiml, že HUDY Sport, jeden z nejrenomova­nějších českých prodejců outdoorového vybavení kompletně změnil svou Corporate Identity. A, popravdě, z toho nemám dobrý pocit.

Logo

Nové logo HUDY Sportu Používat zelený čtverec spolu s futurofontem jako logo prodejce (a výrobce) outdoorového vybavení mi nepřijde jako nejlepší nápad. To předchozí taky nebyly žádné grafické orgie, ale hory se zapadajícím (vycházejícím) sluncem alespoň trochu směřovaly k přírodě. Současné logo bych stejně dobře mohl čekat u DTP studia, rámaře obrazů, nebo společnosti nabízející internetové poradenství.

Web

Se změnou loga přišel i „redesign“ webu HUDY Sportu. Ano, jistý posun kupředu tu je, ovšem všudypřítomný Flash si designeři asi mohli odpustit a místo toho se věnovat spíš tomu, aby horizontální čáry nebyly vkládány do stránky jako obrázek a aby obrázky doprovázející články na hlavní stránce nevypadaly jako přejeté parním válcem.

Moc prostoru ke srovnání tu bohužel není, protože webarchive.org mi nebyl schopen poskytnout dostatečně čerstvou kopii webu (těsně před redesignem).

Katalogy

Tady se, doufám, můžeme těšit na příjemné překvapení. <acronym title=„Desktop Publishing“>DTP</a­cronym>áci předchozích HUDY katalogů totiž vždy odvedli skvělou práci a troufnu si říci, že to nyní bude nejinak.

Lehké metafyzično, (Web)design

Komentáře

BoB

11. 1. 2006, 18.07

Já bych jen doplnilk, že na novém logu Hudy mne osobně velice zklamala přítomnost v současné době tolik módních dvou kulatých rohů umístěných úhlopříčně, alá telefony Nokia. Jak dlouho asi tahle móda vydrží, než se okouká? A co potom s Hudy? Futurofont klidně, ale s rozumem. A když o tom tak přemýšlím, tak zelený trojúhleník se špičkou nahoru by alespoň připomínal horu…


Vložit komentář

K tomuto příspěvku není povoleno přidávat komentáře.