Kam se člověk nedostane

Stačí vyrobit jednu nedokonalou retuš obalu sušenek, vystavit ji na webu a udržovat statistiky přístupů. Začnou se dít věci.

Když jsem spouštěl Finweblog v. 1 a umísťoval na něj parodii na Tatranky, netušil jsem, co za vlnu to po více než třičtvrěroce vyvolá. Nejdřív vrostl počet referrerů přicházejících z http://forum.rastaman.cz/viewtopic.php, pak se začly plnit i další Top pozice ve statistice. Všechny právě kvůli tomuto a jedinému obrázku.

Zajímavosti:

Mám ale radost z toho, že je ten obázek alespoň linkovaný (pro Fáru – ne proužkovaný, ale odkaz na něj vede na můj web;) Jak poznamenal Andrew: „Finwe dobývá svět krz Rastatranky.“

A bonus poslední: že objevím zmíněné i na španělském blogu, jehož autor asi česky neumí ani slovo, bych vskutku nečekal.

Holt vzdálenosti se zkracují a člověk se dnes může dostat kamkoliv, a bez statistik o tom ani nemusí vědět;)

Lehké metafyzično

Komentáře

Andrew

27. 5. 2005, 22.16

ad Fára: !!!


Fárinka

27. 5. 2005, 23.32

chapu…teda ted uz jo ale ver mi ze sem si musela tu tvoji zakodovanou vetu precist trikrat nez sem pochopila…proste finwe opet nezklamal:)


Andrew

28. 5. 2005, 16.03

No nebo taky „Fára nezklamala“ :-) Jak se to vezme.


xom

29. 5. 2005, 0.04

Hlavně by mě zajímalo, jestli mají ti Španělé potuchy, že je to parodie.. Třeba si myslí, že tady u nás prostě baštím Restatranky..


Fárinka

29. 5. 2005, 15.20

kdyby to tam nenapsal ten dodatek pro me tak se ani neozvu pac by mi to doslo.ted sem premejslela nad tim prouzkovanym a tak..a hledala sem na ty tatrance prouzky..


Andrew

29. 5. 2005, 22.29

[5] Fára nezklame :-)


Vložit komentář

K tomuto příspěvku není povoleno přidávat komentáře.