Proč jsou v hromadné dopravě sedačky po dvou...

…když si každý, jede-li sám, sedne stejně na prázdnou, může-li vybrat.

Co pak mají dělat dvou a vícečlenné skupinky – chtějí sedět pospolu a v autobuse (vlaku) jsou volná jen jednotlivá místa, navíc roztroušená po voze.

Ale řekněte mi, svěřte se, přiznejte se: Máte-li tu možnost sednout si na volnou dvojsedačku a jedete sám/sama, nevyužijete ji snad? A nenadáváte na ty, co si tak posedali, když jedete jako skupina? Pravda, výhodu má ten, kdo nejezdí ve skupině. A nejvíc se bude chechtat člověk, co nejezdí vůbec.

P.S.: A to nemluvím o důchodcích, kteří si naschvál sednou na sedadlo blíž uličce a vedle sebe položí tašku nebo jiné zavazadlo, aby si vedle nich nemoh' sednout už lautr nikdo

Výkřik do tmy

Komentáře

ryba

19. 6. 2004, 17.27

prece bys, Mateji, nenechal starou babicku, aby si umazala tasku… to radsi at tou spinavou taskou zamaze sedadlo, na kterym pak sedime…


Andrew

21. 6. 2004, 9.04

ad tašky&sedačky: Nejlepší jsou důchodci, kteří se vecpou do autobusu/tramvaje, proderou se celým vozem k volné sedačce, položí si tam taštičku a derou se zpátky štípnout si jízdenku :-)


ryba

2. 7. 2004, 16.07

Ted jsem si vzpomnel na dalsi zajimavy fenomen.. Kdyz nekdo v narvanym autobuse sedi a pak vystoupi, na jeho misto si nikdo nesedne (a kdyz, tak nejdriv na Benesaku nebo na Fugnerce, kde vystoupi spousta lidi a nikdo ho uz nevidi, ze seda na misto po tom cloveku, ktery vystoupil…)


Vložit komentář

K tomuto příspěvku není povoleno přidávat komentáře.