Tři videa

Se mi to tu nějak sbíhá. Prakticky souběžně jsem dostal videovou babu od konzultanta a od větroplacha – seznamáka. Tři videa, říkáte? To je hrozně málo, dyk já jich mám oblíbených tolik!

První je strunné a hudební. Nirvánu nemám rád, ale tyhle týpky jsem si zamiloval, nejde to jinak. Kdybyste to stoleté video neznali: (a kdyby ano, můžete se kouknout na ostatní, nejsou o nic horší)

U druhého se chlámu i posté. To je tak debilní, až je to geniální. Styl humoru, který mi sedí, ale okolí spíš nemusí.

Už jsem myslel, že mě na akustiku nic moc nemůže překvapit – chyba lávky! Tommy Emmanuel, jeden z nejlepších kytaristů světa.

Třem lidem, říkáte? To je hrozně moc, a navíc už jsou všichni zadaní!

Výkřik do tmy, Sobě pro radost

Komentáře

SŽA

20. 6. 2008, 22.56

zajímavá videa … ten mandolínovej orchestr … no, i kdybych Nirvánu neměl rád … originální to je, ale až na ten zázrak, že se sešlo hodně hráčů na tak netuctovej nástroj, vlastně hodně prvoplánový a o ničem. Č 2. neocením, LOTR jsem neviděl ani nečetl (ani mne to neláká), a č.3 – ten pán je frajer. Naučit se takhle machrovsky hejbat prstama, to zvládne každej druhej, má-li aspoň trochu vlohy, je-li s kytarou odmalička a má-li tak šest sedm přebytečnejch hodin denně, ale moc se mi líbí, jak si to užívá a co tomu dává ;) díky za článek Matěji


Vložit komentář

K tomuto příspěvku není povoleno přidávat komentáře.