Trocha zlodějiny

Někdy se procházením statistik přístupů dají zjistit zajímavé věci.

Po Bobu Marleym a montáži tatranek mě Andrew upozornil na jakousi stránku knuddels.de/hp/202/t­he­monster.html, která jako pozadí používala fotku s pentagramem z galerie Nejen noční výplody. Kdyby si tu fotku stáh a dal jako pozadí, pravděpodobně bych a to nikdy nepřišel. takhle jsem mu připravil malé překvapení. Proto se vám fotka pentagramu, alespoň do jeho omluvy, také nezobrazí. díky za pochopení.

Aktualizace 22. 7. 2005 – Zloději pozadí vyměnili za jiné, tentokrát univerzálnější, tahají z ho z freehostu autora webu knuddels… Omluvy jsem se nedočkal…

(Web)design

Komentáře

kuba-kubula

5. 7. 2005, 18.36

hustej zákrok… pěkně vyč***nej, jseš, mladý muži. Opravdu chytré! :-)


KLK

7. 7. 2005, 18.17

Počkat abych nebyl na omylu… Von si na tu tvoji fotku pouze odkázal- to znamená že tam dal akorát tvoji adresu. Je to tak? A tys akorát ten správnej pentagram pojmenoval jinak a ten starej si takhle předělal? Pokud to správně chápu….. Jinak se to moc líbí… Konflikt počítačových mágů na jiné úrovni….

Jenom by mě zajímalo jak na to Andrew přišel….


Finwe

7. 7. 2005, 19.32

[2] Jo, holt když je někdo blbej a obrázek pozadí linkuje…

A Andrew na to přišel, když procházel statistiky – každý načtení obrázku se eviduje jako referrer. A protože referrerů z knuddels.de bylo moc, kouknul, co je to zač. A bylo.

[1] Co, vyčichanej? Nebo vyčekanej? ;-)


KLK

8. 7. 2005, 8.09

To se teďka dá ale krásně obejít ne? Takže to pozadí tam zůstane do tý doby dokud si toho tvořitel nevšimne a ten tvůj obrázek si stáhne…A pak na něj odkáže… Bez omluvy. aha


KLK

8. 7. 2005, 8.11

Teda pokud nezakážeš stahování obrázků. Chudák němec. Nezatěžovalo to nějak tuhle stránku? Když se vodsaď musel pořád načítat obrázek?


kuba-kubula

8. 7. 2005, 19.04

mno, mysleno bylo vyčůranej… tak nic no


Vložit komentář

K tomuto příspěvku není povoleno přidávat komentáře.