U Peruna!

Tak jsem zas jednou zběsile klikal na odkazy webových stránek a ty mě zavedly na web firmy Perun. Vybaflo ohromné flashové okno, (které mi do KISSáků začalo okamžitě počítačově generovaným hlasem prohlašovat: „New Data Recieving“) a já jsem začal tento web shledávat (pro hnidopicha) velmi zajímavým.

Zajímalo by mě, proč má autor (přestože je angličtina pro web Perunu víceméně hlavním jazykem) na stránkách podobná zvěrstva jako: Mens – Muži, for 1024×768 optimalized, nebo scannerování. Speciaizace firmy je velice široká (od Webdesignu přes DTP až po modeling – dokonce nabízí i cosi pojmenované gigital photos) a já si říkám, proč koordinátor weboých stránek nevěnuje svému „svěřenci“ větší pozornost.

A taky bych čekal, že na HTML stránce (kterou díkybohu mají) flash nebude. Omyl… Někdo se bez něj holt neobejde.

(Web)design

Komentáře

Andrew

9. 5. 2004, 11.46

Je to klasický výplod FrontPage. U konstrukcí typu „<p>&nbsp;</p­><p>&nbsp;</p­><p>&nbsp;<­/p><p>&nbsp;<­/p><p>&nbsp­;</p>“ dosahuju orgasmu zcela spolehlivě :-) Vypadá to jako taková firma „práce všeho druhu“, která mezi zaměstnanci vybrala člověka, který ví, co to je HTML, a ten jim „udělal stránky“. V nějakém diskusním fóru jsem četl příspěvek, který to stoprocentně vystihuje: „Když chce firma databázi, zaplatí si profíka, když chce stránky, zadá to tomu, kdo si řekne nejmíň…“


Andrew

9. 5. 2004, 11.57

Tak jsem se zahloubal a našel tuhle stránku – http://www.pe&#… – vřele dopořučuji přečíst, pan Petr Carvan bude pěknej drsoň :-) Jo a ta firma, co jim dělala překlady má o chlup lepší web, ale bohužel se mi ve FireFoxu nezobrazuje horní flashový banner. Obávám se, že chyba je na jejich straně :-)


Andrew

9. 5. 2004, 12.04

Tak jsem je přechválil, chtěl jsem se podívat na reference jejich grafických prací a nestačil jsem se divit (http://andrew&#…)… Asi nepoužívají IE :-)


xomax

21. 5. 2004, 11.07

Hmm, by mě zajímalo, co jsi hledal na stránkách plných foteček krásných dívek? Tak, která je tvoje favoritka? Já bych si klidně dopřál Zuzanu K. (teda z jejich webu) :-)


Finwe

21. 5. 2004, 18.08

Zuzana K. zní jako dobrá parafráze :-)
A abys, Xome, věděl, ty stránky jsem zkoumal jen po stránce webdesignu :-D


Vložit komentář

K tomuto příspěvku není povoleno přidávat komentáře.