Ivan Schamberger – Je libo školní web zadarmo?

Přišel k nám do školy leták od jisté firmy M.I.Sch. Computer s nabídkou na „výrobu“ a hosting školního webu za velmi výhodných cenových podmínek. Přesto, že web máme, podívali jsme se s Andrewem na „portfolio“ tohoto pána a poté se rozhodli napsat tento dopis.

Odpovědí se nám dostalo hned dvou:

Vážení,
i když je Vaše reakce kritická, obdivuji kolik jste jí věnovali práce…
Pěkný den
Ivan Schamberger

Ještě jsem si prohlédl ty vaše stránky, pri vaší více než arogantní odpovědi jsem tedy čekal větší zázrak… To tedy opravdu nevím z čeho pramení vaše uspokojení. Mimochodem v emailu máte dohromady jméno a příjmení (bez mezery).
Hezký den
Ivan Schamberger

Kdyby přišel jen mail č. 1, zachoval by si pan Schamberger alespoň trochu důstojnosti. Ale hledat chybějící mezery v mailech…

(Web)design, Sorry, Fári

Komentáře

Andrew

7. 10. 2004, 22.04

Tys to špatně pochopil, když ti ode mně přijde mail, tak tam je jako jméno odesílatele „OndřejNešpor“ – to se netýkalo stránek!


Finwe

7. 10. 2004, 22.08

To já vim. Jen jsem chtěl poukázat na to, že ten člověk zkrátka nemá, co by na ten dopis řek…


xomax

8. 10. 2004, 0.26

On ten člověk nejdřív trochu pobrečel, pak se zamyslel a nic nevymyslel.. Tak se jal hledat nějakou blbost, kterou umocní tu svou..


Fára

8. 10. 2004, 23.19

tak sem jako cetla ten vas dopis a prvne si rikam proc to dal do slozky sorry fari ale dal uz mi to bylo jasny.ale nerikej mi ze kdybys to dal precist nasi tride ze by z toho vic jak deset lidi vedelo o co de…vim asi o peti ktery by vedeli…proste musim se nejak utesit ze nejsem jedinej blb na tomhle svete:))a jinak hezky a asertivne ste mu to natreli:)


Loony

10. 10. 2004, 23.29

Měli byste to někam poslat (myšleno NE do pr***e, ale do nějakýho srandamagazínu), tak jsem se nenasmál už od druhý světový války :-)


Andrew

10. 10. 2004, 23.34

Jsem rád, že se to někomu líbilo, když už to pana Schambergera evidentně příliš neoslovilo :-)

BTW I my jsme se s Finwem při psaní pobavili… Dal bych sem záznam ICQ-diskuse, ale to bychom to museli prohnat cenzurou, páč tam padala skutečně silná slova, viď, Matěji :-)

A jaké z toho plyne ponaučení? Něco ve smyslu: „Drahý pane Schambergere, naše rekce IMHO nebyla arogantní, byla pouze sarkastická. A vzhledem k tomu, jakou sračku jste se nám snažil ‚zdarma‘ nacpat, se nám nemůžete divit. A naše uspokojení plyne z toho, že www.gfxs.cz netrpí ani jedním neduhem, který jsme Vám vytýkali. A naučte se česky (viz maily) :-)“

A to byla myšlenka dne.


BoB

13. 8. 2005, 11.56

Ten dopis je proste fantastickej! A tyhle stranky ostatne taky… :o)


kuchy

25. 4. 2007, 20.55

opravdu jsem se takhle uz dlouho nepobavil, supr, fakt supr :-D


fanyy

5. 11. 2007, 12.42

tak s tím člověkem musím taky komunikovat – zákazník, co má u nás stránky si od něj nechal udělat web :-/ boožeee za coooo? vše co je v dopise je pravda…


Pavel Vala

15. 1. 2010, 7.07

Zdarek. Máte tu v té diskusi nějak moc testosteronu. Jestli chcete udělat něco užitečného, řekněte mi co se vám nelíbí na těchhle stránkách (dělá nám je pan Schamberger).
Díky
Bc. Pavel Vala, DiS.
http://www.zs-ms-suchdol-nad-odrou.cz/
p.s. – pokud budte mít potřebu na mě útočit, předem přiznávám že jsem troglodyt, analfabet atp. pokud vám to udělá radost


Pavel

15. 6. 2010, 15.18

stále čekám na konstruktivní kritiku těch našich stránek
nebo umíte jen urážet?
díky
pavel vala
učitel
zš a mš suchdol nad odrou


Petr Novák

14. 7. 2010, 13.51

Dobrý den pane Vala,

stačí si projet Váš web například tímto seo servisem:
http://seo-servis.cz/…ila-stranky/

a uvidíte sám, že Váš web není ideálně zpracovaný.


Martin Václavek

1. 9. 2010, 19.04

#10 – Pavel Vala
Dobrý den pana Vala.
My to od toho pána také měli, již naštěstí ne.
Také se nepasuji na velkého odborníka, ale vadí mi na těch vašich stránkách, že i při nepříliš širokém monitoru mám jeho plochu vyplněnou těmi vašimi stránkami cca z poloviny, nebo že načtení při slušné rychlosti čekám neúměrně dlouho. A také mi vadilo, že ty stránky nejsou ničím originální a prakticky stejné má mnoho dalších škol (ty, co mají s panem S. smlouvu). Momentálně mě napadá škola v Kuníně, kterou máte nedaleko, ale našel jsem jich na webu docela dost.
PS: Píšete, že jste „troglodyt, analfabet“, ale na Vámi odkazovaných stránkách Vaší školy jsem se dočetl, že jste správce ICT. Ten by snad alespoň o XHTML a externí šabloně CSS měl něco vědět.


Vložit komentář

K tomuto příspěvku není povoleno přidávat komentáře.