Trocha rozptýlení, před volbama

Chodím po ulicích, všude na mě vykukují volební kampaně nejrůznějších politických stran. Mám z nich, po estetické stránce různé pocity.

Oranžový buldozer ČSSD

Sociální demokracie rozjela ne jednu, ale hned dvě kampaně. Ta první – oranžová, mi moc neříká. Nešťastně použité kapitálky, nedostatečně kontrastní fotografie, ale hlavně – proč se mám každý den cestou do školy dívat na pětimetrovou fotku ropuchy Paroubka nebo (ač menší fotografie) mrtvoly Ratha? <acronym title=„SocDem“>SD</a­cronym> je se sebou patrně tak spokojená, že fotografie nijak dodatečně neupravuje. Ač by to občas chtělo. A ta modrá kampaň? Darmo mluvit

SDK-ED – Ken jde k volbám

Podobný problém s fotografiemi má i SDK-ED – jsou-li na plakátu dvě tváře, jsou tak nepřirozeně nasvícené, až to bije do očí. Nemluvě o tom, že jeden z jejich kandidátů (nevzpomenu si teď, který), vypadá jako postarší Ken (ano, ten Ken).

NezDem – Odvaha se vůbec ukázat

Jé, on nám Vláďa železný začal propagovat vitamíny Centrum? Aha, ne. To se jen po neúspěchu s logem nechal inspirovat u ostatních. Ovšem ten slogan bych možná opravdu změnil na něco jako Odvaha se vůbec ještě ukázat.

Modří ptáci ODS

Ódéeska se nemůže rozhodnout, který odstín modré vybrat, a tak se v metru koukáme na modro-modro-modro-oranžovo-černo-bílé plakátky, které k sobě barevně nijak moc neladí. A za obřího Topolánka, Sobotku a Hasila taky nedík – už jsem se radoval, že „konečně kampaň o plánech a ne o figurkách“.

(Nová, pubertální) Unie Svobody

Hehe. To jsem si zas jednou říkal: „Á, nějaká undergroundová iniciativa“. Ale chyba lávky. Bílofialové plakáty US jsou nefalšovanou volební kampaní. Jak jsem zaslechl: „Až ten Němec ubalí v přímym přenosu jednou rukou jointa, tak ho půjdu volit“. Ale co, tím It's legal to be different jsme se vlastně obhájili, že.

A já bych byl rád, kdyby se konečně objevil někdo, koho bude mít opravdu smysl volit.

Lehké metafyzično

Komentáře

Andrew

2. 5. 2006, 15.41

Co se předvolebních kampaní týče, doporučuju přečíst u D-fense – dozvíte se, že „ta strana ODS mínus“ jediná promluvila rozumně.


BoB

2. 5. 2006, 18.42

Však nedávno zazněla poměrně ostrá kritika předvolebních billboardových kampaní i na ČRo 1 – Radiožurnálu…

pozn.: A já bych byl rád, kdyby se konečně objevil někdo, koho bude mít opravdu smysl volit. – o tom stejně u mě nerozhoduje nějaký plakát.


Finwe

2. 5. 2006, 19.01

#2 – BoB Však taky nemluvím o plakátu ;)


zimmi

19. 5. 2006, 13.48

Kdybych mohl volit (je mi 16), tak volím Zelené. Ať si to chvilku zkusí taky někdo jiný než růže s ptákem.


BoB

5. 6. 2006, 20.01

Neměl bys pro nás nějaké rozptýlení i po volbách?


Finwe

5. 6. 2006, 21.21

Rád bych, ale marně hledám téma… Snad za pár dní ;)


TURBANSFON

13. 6. 2006, 19.37

#4 ..to je taky nejvetsi chyba vas prvovolicu, ze cpete hlasy do bezedne diry..:) ..v tomto volebnim systemu je opravdu ztrata sveho hlasu hodit ho nekomu takovemu jako jsou zeleni…[komunistum na jedno kreslo v PS PČR stacilo priblizne pulka hlasu co zelenym..]


xom

11. 8. 2006, 23.39

#7 – TURBANSFON To je názor! Celkem omezený – to je podobné jako, soused jezdí v BMW, na to si já nikdy nevydělám a přitom se o to ani nepokusím..

btw Test Gravataru.. ;o)


ugg boots kensington

2. 12. 2010, 8.53

Celkem omezený – to je podobné jako, soused jezdí v BMW, na to si já nikdy nevydělám a přitom se o to a


Vložit komentář

K tomuto příspěvku není povoleno přidávat komentáře.